Invisalign

Invisalign® doorzichtige beugel – exclusief bij Tandarts Praktijk Monique Dukker

 

Krijg een mooiere glimlach met een transparante beugel van Invisalign®!

Bijna niemand zal merken dat je een beugel draagt! Tandarts Monique Dukker is de exclusieve tandarts voor Invisalign® in Rijnsburg, Katwijk en Valkenburg.

 

Bent u klaar voor een nieuwe glimlach?

 

Elke innoverende functie van het Invisalign-systeem is ontworpen om jou de lach te geven die je verdient. Ontdek waarom meer mensen ervoor kiezen om hun tanden recht te zetten met Invisalign®’s transparante aligners.

 

Invisalign® ‘aligners’ zijn comfortabeler, exact afgestemd op je tandvleeslijn hierdoor passen ze beter en zijn gemakkelijk in en uit te nemen. Ze zijn ook minder pijnlijk dan normale beugels. Op maat gemaakt om je tanden in kleine stapjes te verplaatsen, elke stap brengt je dichter naar de nieuwe jij – efficiënt, aangenaam en nauwkeurig.

 

Omdat de aligners uitneembaar zijn kun je ze gemakkelijk plaatsen en wegnemen om te blijven genieten van lekker eten, zonder beperkingen.

Voor liefhebbers van contactsporten kunnen de doorzichtige aligners van Invisalign® worden verwijderd voor je gaat spelen.

 

De ultramoderne tools van Invisalign® voor het plannen van de behandeling zorgen ervoor dat je maar om de 6 tot 8 weken moet langsgaan bij Tandarts Dukker voor korte en vaak niet-ingrijpende afspraken.

Tandarts Dukker geeft je de volgende reeks aligners die je waar je ook bent na 1-2 weken kunt verwisselen.

 

Wil je meer weten over de doorzichtige beugels van Invisalign®? En de kosten van een Invisalign® behandeling? Neem dan contact  met ons op – wij staan je graag te woord.